Den ultimata höstlistan

Hej Babes! Hoppas ni mår toppen!
Frågade på min instastory om vad ni ville läsa om på bloggen och vill därför börja med att säga TUSEN TACK för alla fina tips! Jag uppskattar dem så<3
Tänkte av den anledningen börja med att slänga ihop ett "allt-i-ett"-inlägg där jag skrivit lite om tips på outfits, musik och serier men även om hur man kan dämpa höst stressen! Hoppas ni gillar det:)

Enjoy!

Beskriv din höst i tre ord.
Get shit done.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bäste måste nog vara att man får en nystart på något sätt. Man har samlat kraft och ork från sommaren och man är tillräckligt boostad med ny energi för att ta sig an nya utmaningar på hösten. Det sämsta är att dagarna oftast blir så gråa och ensidiga. Mörkret har sin charm, men motivationen blir inte så långvarig i allt regn och rusk.

Hur höstmyser du?
Höstmyser gör jag alltid på kvällarna. Då tänder jag min ljusslinga i mitt rum, tänder alla ljus jag bara kan få tag på och sätter på min "mega mys"-lista i högtalarna. Helst ska jag inte göra någonting. Bara vara i pojkvännens famn och dricka te! - DÅ snackar vi höstmys på hög nivå!

Dina 3 bästa hösttips
1. Stressa inte ihjäl dig. Ofta ställer vi för höga krav på oss själva just på hösten vilket kan bli katastrofalt om man inte lyckas. Man måste ha i åtanke att vi faktiskt precis kommit tillbaka från ett sommarlov eller en semester. Därav kan man inte förvänta sig att allt gick ska gå lika snabbt och smidigt som i våras. Trots att vi boostat med massa ny energi från sommaren så måste man låta det ta sin tid till att falla tillbaka i rutinerna igen. Så stressa inte ihjäl dig. Du duger precis som du är!

2. Vistas ute! Det finns definitivt inget bättre jag vet än att ta en kvällspromenad på hösten. Luften är så frisk och man blir lite lätt rosig om kinderna. Ett hett tips är att varje dag ta en promenad när du ska ta ett break från plugget/jobbet som gör dig stressad. Efter promenaden blir man så otroligt mycket mer produktiv, jag lovar! Om tiden är knapp- ja, då tar du en 5- minuters promenad runt området du bor i. Hett tips!

3. Ta hand om dig själv. Vet inget bättre än att lägga mig i ett bad på hösten omringat av värmeljus och lugn musik. Vi behöver ta hand om oss själva för att orka höstens utmaningar. Så mitt sista tips blir att göra tid till att ta hand om sig själv.

har skol/jobbstarten fört med sig några insikter?
Absolut! Jag var totalt blockerad de första 3 veckorna. Tog, utan att överdriva, över en timme för mig att skria ett stycke på en uppsats då jag satte för höga krav på mig själv. Jag blev liksom aldrig nöjd och höll på att skriva-radera- för att sedan skriva om- tuuusen gånger om. Har därför fått insikten om att min första idé duger. Istället för att lägga fokus på att inlämningen ska bli perfekt formulerad direkt, så skriver jag numera min första idé och går sedan in och finslipar någon dag senare. Pluggandet går på så sätt så sjukt mycket snabbare och jag blir definitivt mer produktiv.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
- Checka av så mycket plugg i skolan så möjligt.
- Svara på mail
- Ta tag I mina sociala medier
- Göra om i mitt rum samt rensa min garderob
- Övningsköra (!!)

Några tips på hur man botar höstdeppigheten?
Precis som jag peakade om förut så hjälper verkligen promenader när man känner sig deppig och stressad. Förra hösten var jag så sjukt ångestladdad och det tillhörde till vanligheten att jag låg uppe till 2 på natten med ångestattacker Gick då till en mentalcoach som upplyste mig om hur viktigt träning är för att dämpa stressen och ångesten. Bara en kort promenad kan göra underverk. Därför prioriterar jag mycket tid för just min träning, för att förebygga stress, depp och ångest- vilket VERKLIGEN visat resultat!!!

Hur ser din höstoutfit ut?
Den ultimata höstoutfiten består av en "oversize" -stickad tröja, ett par snygga jeans, boots/sneakers och snygga smycken därtill. Har fått en grej för ringar på senaste! Tycker verkligen det är så sjukt snyggt!

Tycker även att faux fur är så hejdundrandes snyggt nu till hösten. Ett måste i höstgarderoben!!

Bästa musiken för regniga dagar?
Min "megamys" lista är verkligen höst för mig. Ni kommer till den HÄÄÄR . Mina favoritlåtar därifrån just nu är:
* Catch & Release- Matt Simons
* Keep It Loose, Keep It Tight- Amos Lee
* Live Like A Warrior Acoustic Sessions- Matisyahu
* Banana Pancakes- Jack Johnson
* Free Fallin´ Live at the Nokia Theatre- John Mayer
* Chocolate Acoustic Versin- The 1975

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Den bästa serien jag någonsin har sett heter "innan vi dör". Ni bara MÅSTE se den! Annars är även Riverdale väldigt sevärd om ni inte sett den!

Vilka bloggar frossar du i för tillfället?
Har under snart 2 års tid dagligen läst Hanna Schönbergs blogg som ni kommer till HÄÄR . Hon är en bloggare i precis min stil som jag alltid har "frossat" haha!
Har dock på senaste tiden blivit lite mer av en Youtube-tittare. Där älskar jag att kolla på Louise Jorges videos samt Margaux Dietz och lilla Arnold som jag verkligen älskar!!

Vad är den höstigaste maträtten?
Det måste nog få vara antingen min favorit rätt- svamppasta (lovar att dela med mig av recept nästa gång) eller soppa. Tycker verkligen att soppor är så sjukt gott nu på hösten när man är lite smått kallfrusen!

Var hänger du helst under helgen?
Helgen så skulle jag helst av allt vilja spendera med mina vänner och pojkvän men det blir tyvärr sällan så. Helgerna blir lätt mina jobb/plugg tillfällen och jag sitter vanligtvis från tidig morgon till sen kväll och pluggar, pluggar och pluggar...

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Har ingen inplanerad nu på hösten tyvärr.. Skulle verkligen vara välbehövligt! Var däremot i Göteborg för inte så länge sedan så går ju ingen nöd på mig. Ska dessutom fira jul i Alperna tillsammans med släkten på pappas sida, vilket jag verkligen ser fram emot ;)

Puss


Gillar

Kommentarer

hannasch
hannasch,
Men ÅÅÅHH söta!! Glad jag blir!!! Puss och kram på dig! <3
nouw.com/hannasch