10.10.17

Hej underbara ni!
Ursäkta för min frånvaro! Är inne i en sjukt stressig pluggperiod så har knappt hunnit göra annat än att just plugg. Hoppas ni förstår! Jobbade både lördag och söndag 6.30-15 och satt därefter endast och pluggade.. Var helt slut när jag vaknade upp igår så fick bli en dag hemma för lite återhämtning.

Idag är i alla fall första "lediga" dagen från allt plugg på väldigt länge. Jätte skönt att få pusta ut en snabbis innan nästa uppförsbacke. Eftersom jag är pluggfri så har jag och Danne därför planerat att gå på en liten "dejt" ikväll. Känns som jag har prioriterat allt för lite tid på honom den senaste tiden så ska bli super mysigt att komma iväg och ha lite tid bara för oss själva. Tror stark på att det är viktigt att hitta på roliga saker tillsammans! Förra hösten var söndagar en dag då vi alltid hittade på något roligt. Vi åkte tillexempel till gamla stan för att bara stora runt eller bruchade. Och när "innan vi dör" sändes på TV så laddade vi varje söndag upp med naturgodis och te inför det! Det håller verkligen gnistan vid liv <3

Tänkte nu skriva några tidsinställda inlägg nu när jag ändå har tid! Vad tror ni om lite trend-snack och en del två av "hur jag redigerar mina bilder"?
Ha en superfin tisdag hörni! Kram!

Gillar

Kommentarer