Bildredigering DEL TVÅ

Till alla nya bloggläsare så är detta en liten "serie" indelad i tre delar där jag berättar hur jag redigerar mina bilder. Om ni har missat den första delen så kan ni komma till den om ni trycker HÄÄR . Där förklarade jag steg för steg hur jag i huvudsak redigerar mina bilder på min Instagram då det har varit otroligt efterfrågat.

I dagens inlägg så lägger jag istället fokus på vintage looken som jag har på mina instastorys. Detta är så otroligt mycket enklare än vad ni kanske tror!

Jag börjar med att i vanlig ordning att ta en bild. Jag laddar sedan upp den i appen "VSCO-cam" vilket är en redigeringsapp som jag alltid använder mig av- oavsett om bilden ska upp på instastory, instagram eller på bloggen.

Här slänger jag bara på filtret A6. I förra inlägget var det många som inte hittade detta filter. Detta beror på att det inte är ett standardfilter! Man måste alltså gå in på "shop" för att ladda ner den filter-serien. Den är gratis men det krävs iCloud-lösenord om jag inte minns fel!

Därefter laddar jag ner bilden till kamerarullen igen. Jag går sedan in på appen "Afterlight", det är här man infogar det spräckliga i bilden. Jag laddar alltså upp bilder--> går in på filter--> väljer "Dusty" serien och väljer det filter som jag tycker passar bäst till bilden. Ni får helt enkelt prova er fram! Här använde jag mig av filtret som heter 10.

Jag sparar sedan bilden och går tillsist in på Instagram. Där laddar jag upp bilden på min story och så WALLAAAA ;-) Svårare än så är det liksom inte!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
sååå snygg bild och redigering!!
nouw.com/filippaml