Sleepy thoughts

INREDNING

Glad fredag på er!
Är så sugen på förändring. Framförallt i mitt rum! Har en förkärlek för inredning och allt som hör till och det kliar verkligen i fingrarna när jag bläddrar runt på Pinterest!
Mitt rum är i alla fall ett projekt som jag snart ska sätta igång med. Vill inte stressa, så tänkte att jag börjar lite smått på höstlovet. Älskar verkligen inredningarna ni ser här ovan där det lite hårda och kalla väggarna möter den varma och sköna linnesängen. En kombination som jag tänkt föra vidare in i mitt rum!
Älskar även att glödlamporna gör succé i hemmen. Jag tycker att det är riktigt ballt när man låter glödlamporna bara vara glödlampor- om ni förstår vad jag menar ;) Har kikat runt lite i olika butiker men har inte riktigt hittat de perfekta lamporna än... Men allt tar sin tid!
Ska sätta mig ner nu och kolla lite kulörer som kan passa på min vägg. Vill ju få fram den där råa och ojämna känslan, likt väggarna ovan. Fick massa tips av er sist jag fråga, så jag är nog på rätt spår! Även tavlor, kuddar och påslakan i linne ska köpas in. Och så lite annat smått och gott såklart!
Ska bli kul att visa er resultatet sen <3
Väntar nu på att pappa ska jobba klart så vi kan sticka iväg och träna. Har haft en förkylning som legat i kroppen i 1,5 vecka nu så ska bli skönt att få röra på sig igen! Mjukstartar dock med lite mage för att inte bli allt för andfådd! Vägrar att bli sjuk igen haha!
Njut av helgen mina vänner,

PUSS!

Gillar

Kommentarer