Trendiga jackor i vinter

mode

Fick en fråga om jag kunde slänga ihop ett inlägg på trendiga jackor i vinter, och här ovan har ni mina favoriter! Älskar verkligen det jag ser i butikerna! ÄNTLIGEN lite trendiga jackor där man får hålla sig varm haha ;)

Ända sen jag färgade håret brunt så har jag verkligen fått en förkärlek för röda plagg. Och vad vore inte bättre än att rött är hösten/vinterns "IT" färg? LOVE IT! Har därför på senaste tiden bara köpt hem massa röda plagg. Snacka om att bli knäsvag för trender.. På gott och ont haha! Värt att nämna i samma veva är att det är väldigt trendigt att våga sticka ut med färger i vinter. När det är så mörkt och trist så behöver vi färgklickar som sätter liv på gatorna. Ellerhur?

Tillbaka till jackorna! Tycker vi ska börja med de vadderade jackorna. - The bigger the better! Eller vad säger ni? Kan nästan låta bilderna ovan få tala för sig själv. Hur jävla balla? Tror de flesta av er redan sett dessa jackor då de verkligen finns överallt. Och det är just det som gör mig så glad- de finns liksom i alla prisklasser! Ni kan hitta snygga vadderade jackor på exempelvis H&M, BikBok och NAKD!

En annan snygg jacka som är ett måste i vinter är bikerjackan med pälskrage! Sjukt snyggt när den tuffa och hårda "lantis-stilen" möter storstadens trender. Även här gillar vi när färger kommer in i bilden. Rådiggar den röda jackan i mitten! Hit me up om ni hittar en sådan! Dessa jackor finns också att finna lite varsomhelst. Mina favoriter har jag hittat på H&M och Zara.

Kommentera gärna om ni vill se mer moderelaterade inlägg. Uppskattar all er respons!

KRAM på er<3  • mode

Gillar

Kommentarer

janssonemelie
janssonemelie,
Så jäkla snygga jackor alltså, speciellt den till höger löngst ner 😍
nouw.com/janssonemelie