Effektiv söndag

Ååhh vad jag blir glad av detta väder. Tror inte ni förstår, haha!! Vädret har verkligen ett stort inflytande på mitt humör så när jag drog upp rullgardinen imorse så blev jag genast jätte pigg!

Ställde klockan på halv 8 imorse då jag och min vän isabel hade planerat in ett gympass vid 9. Slutade med att vi var på gymmet i 2,5 h (!!) så var helt död efter haha... Men det var så kul att träffa henne igen! Helt klart min bästa gympartner ;-)

Har precis kommit hem och tryckt i mig min andra frukost. Blev en croissant med nutella- det handlar om balans i livet, right?
Ska nu lägga undan mobilen för att bli mer effektiv i mitt pluggande. Har som sagt mycket i skolan nu som jag vill bli klar med. Ska även skriva ett utkast till ett kommande samarbete inför nästa vecka. En superkul kampanj som jag hoppas att ni gillar lika mycket som mig! Vill verkligen att ni ska veta att jag alltid är superpetig med vilka jag samarbetar med. Viktigaste för mig är att behålla er tillit och inte framstå som någon reklampelare. När jag tackar ja till ett samarbete gör jag det för att jag står bakom produkten och företaget till 110% och det gör jag verkligen inför detta samarbete. Men mer om det nästa vecka ;-)

Min kusin fyller även 12 år idag (grattis Nova!!) så ska även förbi henne för en mysig fika. Danne har hemmamatch vid 5 så den ska jag såklart också gå på!
Mycket att göra idag men känner mig samtidigt redo för att vara effektiv!
Ska göra en stor kopp kaffe och sen låta fingrarna göra sitt på tangentbordet.
KRAM!!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,

Mitt humör beror också väldigt mycket på vädret haha! Jag är sååå mycket gladare när det är sol ute!!

nouw.com/filippaml