Dear future home...

God kväll godingar!
Har äntligen kommit hem till kalla Sverige! Själva flygresan gick mycket smidigare än vad jag trodde men dock har jag verkligen mått piss. Tror aldrig jag känt mig så dålig under en flygresa, fy!! Min förkylning jag haft under tre veckors tid bröt verkligen ut igår då jag, innan vi skulle åka, började känna mig riktigt hängig. Huvudvärken och halsontet smög sig fram när vårt andra flyg precis skulle starta så tog en sömntablett som gjorde att jag sov under exakt hela det flyget (9h). När vi kom fram till London blev jag tyvärr mycket sämre och kände mig febrig, yr och skakig. Orkade knappast hålla ögonen öppna, då de kändes tunga av huvudvärken, så la mig på flygplatsgolvet och sov i 2h.
Håller verkligen alla tummar och tår för att jag mår bättre tills imorn. I gymnasiet så går det knappast att missa någon lektion då man hamnar efter så mycket...

Tänkte egentligen inte blogga idag då ljusstyrkan på datorn förvärrar min huvudvärk... Men jag kan ju inte bryta mot mitt nyårslöfte såhär tidigt på året- att blogga varje dag;-)
Gick in en snabbis på Pinterest och hittade dessa snygga inredningar. Älskar verkligen inredning och bilderna ovan avspeglar verkligen exakt min stil som jag vill föra in i mitt framtida hem. Har aldrig riktigt lagt märke till svarta kök förut, men wow så snyggt det är! Känns originellt och väldigt fräscht, me like<3 Även att bevara enkelheten (så som sängen på golvet) och att blanda gammal och nytt är något som jag älskar!

NU: Ta en snabb dusch, lägga en kall handduk på pannan och sen sova. Godnatt hjärtan<3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer