DAN FÖRE DAN

Hej vänner!
Hur är det med er? Med mig är det bra (dock lite stressad)!
Nu är det allt nära!!!! Helt galet!!! Studenten liksom??? WHAT?! Känns som det är flera år kvar egentligen. Just därför känns det så sjukt att det redan är imorn!! Pirrigt om något ;)
Var hos Bronza idag för första gången för att spraya mig inför imorgon. Har gått utan brun utan sol (använder St Tropez för er som undrar) så har känt mig helt genomskinlig de senaste dagarna. Underbar känsla att få känna sig brun och fräsch. Överskottsfärgen ska duschas av om några timmar vilket jag ser så mycket fram emot haha.. Klibbig som bara den atm....

Efter spraytan åkte jag och mötte upp mamma för att fylla på massa ballonger med helium. Därefter blev den en snabb visit på Ica för att köpa sallad och det sista som skulle inhandlas!

Nu har jag stått i två timmar och blåst upp alla övriga ballonger som ej fylldes med helium. Känner mig helt yr nu hahah.. Och mina käkar värker som bara den! Smällen man får ta om man vill pynta :-)

Igår fick jag världens finaste bud från Nelly.com och finaste Penny! Fick två supersnygga bikinis som jag kommer leva i i sommar!!
NU: Åka till tältet för att ordna med det sista! Ballonger som ska hängas upp och glas och dukar ska fixas i ordning.
BTW så började jag redan min student-vlogg idag!! Åh så taggad jag är! IMORGON SMÄLLER DET!!!!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
NJUT Maja, studenten är magisk !<3
nouw.com/corneliakarlsson