DAD MADE IT UP TO BASE CAMP

Måste inleda inlägget med att berätta för er hur stolt jag är över min coola pappa! Både stolt och väldigt imponerad. Jag var väldigt orolig inför den här resan, men pappa lovade att ta det försiktigt och vända om han kände sig dålig.
Pappa har nämligen tagit sig ända upp till Base Camp på Mount Everest som ligger på 5380 m höjd! Han har förberett sig länge inför den här resan, så jag är så glad att han klarade det. Ett minne för livet kan man lugnt säga! Han har varit borta ungefär två veckor nu och är påväg nedåt nu. Längtar så mycket efter honom<3

Onsdag hörni! Halva veckan avklarad, skönt! Sitter nu hos min kinesiolog för att stämma av processen med min mage. Hoppas innerligt att dessa veckor av strikt kost har givit resultat. Upp till bevis!
Efter detta besök ska jag snabbt dra mig hemåt för att sitta och plugga HELA KVÄLLEN. Har en stort prov imorgon i Affärsjuridik som inte riktigt har velat fastna i hjärnan än... I vanliga fall brukar jag känna mycket stress och press i ett sånt här läge, men känner mig konstigt nog lugn. Gäller att göra det bästa av situationen, mer än mitt bästa kan jag liksom inte göra.

Nu är det snart min tur! Ha en underbar kväll babes,

xxx

  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
härliga bilder ❄️
nouw.com/annakarlssons