Cozy summernights + veckans planer

God morgon babes!
Hade en sån mysig kväll igår <3 Kusinerna Parnevik är väldigt bra på att träffas nu under sommaren som ni kanske märker! Vi grillade hamburgare, korv och grönsaker, drack vin och skrattade massor. Älskar att umgås med de <3 Alla utom jag bastade och badade sen efter middagen. Jag satt vid elden där vi gjorde smores och blickade ut över solnedgången. Hur vackert är det inte? Kolla bilden ovan liksom ;-)

Dagens prio är att svara på mail. La mailen åt sidan igår vilket jag ångrar idag haha.. I övrigt är planen fri från spikade planer, skönt! Resten av veckan ser ut såhär:

ONSDAG:
Gymma med min vän Isabel för att sedan möta upp min andra vän Emma. Var så länge sen jag träffade mina vänner så ser verkligen fram emot det <3

TORSDAG:
Klipptid klockan 13.00. Ska slinga håret ljusare och klippa av ungefär 10 cm! Jag som ville spara till långt hår....

FREDAG:
Möta upp @ellenwaldton för att fota en outfit. Efter det blir det fika med henne och hon ska få lära mig hennes bästa tips och trix när det kommer till Lightroom. Har flera som frågat mig hur jag redigerar mina bilder! Lovar att skriva ett inlägg om det de kommande dagarna <3

LÖRDAG:
Penny styr middag/fest på Douglas ö. Ska bli riktigt roligt och är vääääldigt taggad!

SÖNDAG:
Morfar tar med några stycken till en jazz konsert som håller till i en kyrka. Ni som har hängt med ett tag vet ju att jag äääääälskar jazz. Var på en jazzkonsert med morfar för något år sedan vilket var en helt fantastiskt upplevelse. Att jag fick göra det med just morfar spelade nog också en stor roll till varför kvällen blev så lyckad!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Men vad mysigt!🙈
nouw.com/faronsson
filippaml
filippaml,
Sååå mysiga bilder!! Ska bli kul att få reda på hur du redigerar dem!! <3
nouw.com/filippaml
amandaimade
amandaimade,
ser såååå mysigt ut!! sådana sommarkvällar är ju dom bästa<33
nouw.com/amandaimade
Rebeccass
Rebeccass,
älskar din redigering!!<33
nouw.com/rebeccass