Chilldag

Efter en heldags poolhäng hann det bli kväll och jag bar ett av mina favoritplagg i min garderob- nämligen min byxdress från Zara som jag köpte förra sommaren i Spanien. Försökte hitta en liknande till er men verkar vara tomt med byxdressar i silke.. Snopet!

Vid åtta satte vi oss på balkongen med ett glas cava och chips och snackade om både det ena och det andra. Vi körde "pekleken" och skrattade så mycket. Tiden sprang iväg och helt plötsligt var klockan 23 och vi började röra oss mot hamnen.

Vad vi trodde skulle ta en kvart slutade i en promenad på 50 minuter haha.. Så vid 12 fick vi in vår mat och jag var så hungrig (glömde såklart fota men blev en bruchetta). Efter maten var jag så trött så vi tog en timmes promenad hem och anlände vid 2 och jag somnade direkt.

Trots att det är semester så gillar jag att ställa klockan tidigt. Vid åtta ringde därför mobilen och jag låg kvar i sängen i en halvtimme (en av mina favoritstunder på dagen). Jag gjorde mig sen lite kaffe, avokadomackor och Vilma skar upp lite melon. MUMS!

​Dagen till ära så har vädret varit väldigt trist så vi bestämde oss för att det skulle bli en shoppingdag. Vi åkte mot shoppingcentret vid 10 och besökte Primark, Beshka, Pull & Bear och Zara. Är väldigt kräsen när jag shoppar men fick med mig lite träningstoppar hem som jag verkligen saknar i min garderob. Testade även sakerna ovan som jag tyckte var svinsnygga men skorna var för stora och bodyn för liten.. Tur för plånboken ;-)

Ikväll blir det bara hemmakväll på balkongen med pasta pesto till middag. Ser så mycket fram emot det. 

KRAM!​​

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härlig det låter att ni har😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
mayaparnevik
mayaparnevik,
Jaa vi har det så bra! <3
nouw.com/mayaparnevik