CHAMPAGNE & SUNSETS

Kan vi bara ta en sekund för detta väder?? Wooaaaw!! Att få vakna till fågelkvitter och sol är typ det bästa jag vet. Skuttade av lycka till jobbet idag trots att klockan knappt hunnit bli sex på morgonen haha... Märkligt egentligen hur stort inflytande vädret har!

På tal om jobb så var det min sista arbetsdag på ICA idag. Kändes tungt att lämna då det verkligen kännts tryggt att ha ett jobb med världens bästa kollegor men känner mig samtidigt redo att börja stå på egna ben nu. Vill satsa 110% på mina sociala medier, ett arbete som jag verkligen brinner för och som jag vill hålla på med livet ut. Tänkte i alla fall ge det ett försök och så får vi se hur långt jag kommer på det. Vad tror ni?

Nog om det.

Hade en riktigt mysig middag tillsammans med min släkt igår. Vi firade min kusin Emmy som nyss fyllt 17 och det bjöds på sol och massor av plockmat. Mums! De bor i en stor villa med sjötomt så det är helt magiskt att kolla solnedgången från deras soffa på altanen. Typisk sak vi kusiner brukar göra på sommaren!

NU: Ta itu med lite plugg och sen försöka somna tidigt. Ska lägga undan mobilen för att försöka vara lite effektivare. Hoppas att det funkar ;-)

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Såg nyss på en gammal bild att du varit blond? Vart ju så snyggt! Orättvist att få va snygg både som blondin och brunett ju!! kram