Catch up

Jag och min fina pappa som imorn åker till Mount Everest

Hej underbara ni!
Har varit inne i en liten svacka senaste 2 veckorna vilket bidragit till att blogglusten varit på noll. Har haft många bollar i luften och har inte velat att bloggen ska bli ett måste och ett stressmoment...
Vad har hänt sen sist då?
Jo, har först och främst äntligen fått svar på vad mina magproblem beror på. Har haft problem i 2 års tid som har bidragit till en mängd symtom överallt i kroppen, så känns skönt att veta vad det är. Men dessvärre så måste jag nu utesluta gluten, laktos och socker helt från min kost. Helst även fruktsocker. Ja.. Ni förstår ju! En rejäl utmaning för mig som lever på nutella, nocco och smoothies haha. Så det har varit lite kämpigt, men nu börjar jag komma in i det här med matlådor till skolan osv.
Har även mycket som är på gång jobb mässigt med mina sociala medier samt skolan. Måste erkänna att det är svårt att hitta en bra balansgång, men det kommer med tiden antar jag!

Nog om det! Äntligen lite sol i Stockholm vilket gör mig på så bra humör. Jag har sagt det förr, men måste verkligen säga att jag påverkas så mycket av vädret! Lite solsken var verkligen precis det jag behövde!

Idag är det skolan som gäller för att sedan fram mot kvällen åka in på ett event inne i stan. Parneviks har premiär nästa vecka, men jag har turen att få kolla på förhandsvisningen ;-)
Även de kommande dagarna är späckade med grymma planer. Mer om det då!

xxx

  • Nära Ensta, Täby

Gillar

Kommentarer