Catch up

Hej babes! Nu var det några dagar sen sist... Förlåt för det!
Helgen var rätt turbulent men slutade på topp, i min pojkväns famn <3 I lördags firade vi min moster som fyller 50 år idag (grattis!!!) och igår blev det en riktig jobb- och plugg-söndag. Jag och mamma fotade hemma hos mormor och morfar och det blev faktiskt väldigt bra! Ovan har ni en liten teaser ;-) Mormor och morfar bor så himla fint. Både läget och inredningen. Väldigt "gammeldags" men "lyxigt" på samma gång. Vill ta in lite sånna här statyer i mitt framtida hem. ÄLSKAR!

Idag då: Jag har en "pluggvecka" framför mig så för att inte tappa träningen så kommer jag träna innan skolan så mycket som möjligt denna vecka. Som jag sagt så många gånger tidigare är träning A & O när jag har mycket plugg. Annars kaosar hjärnan för mycket. Tog emot att åka till gymmet idag klockan 6 men när jag väl var där kändes det faktiskt bra! Blev löpning och intervaller med yoga som avslut. Perfekt pass enligt mig! 
Nu har jag checkat av en hel drös av grejer på min to-do list. Det som återstår är bara plugg inför kommande prov. Så det är egentligen det jag ska göra nu. Ville bara kika in här och säga hej <3

Ha en fin vecka fina ni<3​​​​

  • Nära Tråsättravägen, Åkersberga

Gillar

Kommentarer