Candy for my ears

MÅNADENS LÅTAR

Februari månad börjar dra sig mot sitt slut vilket innebär att jag ska dela med mig av mina mest spelade låtar denna månad.
En av de två jag valt ut är remixen av Oskar Linnros låt ”Wifi”. Fyf*n vad bra den är! Får sånna vårkänslor så fort jag hör Oskar, Maggio eller Håkan (eller svenska låtar över lag) och blev så glad att jag äntligen hittat en ny låt att addera till min vårlista på Spotify. Har nämligen en lista för varje årstid och brukar alltid ligga ett steg före för att hypea upp och få bra feelings inför årstiden. Till exempel spelade jag min jullista redan i september för att jag var så himla taggad och trots att snön vräker ner utanför fönstret kan jag knappt vänta till jag sitter på uteserveringar och dricker en latte i jeansjacka och sneakers. Det handlar hela tiden om att ha något att se fram emot, right?

En annan given låt är såklart Hardcore av Esther Vallee. Trots att jag redan spelat denna låt 1000 gånger innan den släpptes så tröttnar jag aldrig på låten och sätter den alltid på repeat. Tungare låt och coolare kvinna får man leta länge efter. Girl crush EVERY. SINGLE. DAY. Punkt. Blir så inspirerad av hennes framgång. Så glad att få inkludera henne som familj<3

Gillar

Kommentarer