BOKA TID HOS SPÅDAM?

Blus och ringar: H&M // Halsbandet är mammas ;)

Hej änglar! Idag var första dagen, sen vi ställde om klockan till sommartid, som jag skulle gå upp riktigt tidigt och det kändes haha.. När larmet väl ringde sov jag liksom vidare då jag trodde att det var en telefon i min dröm som ringde haha... Ja, ni förstår ju! Men tillslut vaknade jag;-)
Under tiden jag sminkade mig så lyssnade jag på Kenza och Danis podd där de i dagens avsnitt hade bjudit in en spådam och måste säga att jag allt blev sugen på att boka tid. Tycker verkligen spirituella saker är så fascinerande och är själv väldigt känslig för energier så skulle vara kul att höra vad en spådam har att säga. Har tidigare gått till en ”healer” och blev så otroligt positivt överraskad över vilka resultat det gav! Så kanske borde ge det ett försök!

Har, som så många andra, åkt på en förkylning vilket är SÅ JÄVLA SEGT med tanke på att jag äntligen hade börjat komma igång med träningen... Att det alltid lyckas bli så? Suck. Har de senaste dagarna försökt proppa i min så mycket vitaminer som möjligt så hoppas det ger effekt snart!
Kram<3

Gillar

Kommentarer