BÄSTA STARTEN PÅ EN TISDAG

God morgon tisdag!

Jag och Robert började vår morgon vid 5.30 och klockan 7 befann jag mig på gymmet för ett intervallpass. Jag har kört mycket styrka på senaste så det var skönt att få in ett pass där huvudfokuset låg på flåset. Jag sprang först i 10 minuter på 10,5 km/h, gick sen i 5 minuter på 6,5 km/h och avslutade med 10 minuter av intervallträning där jag sprang 30 sekunder och vilade 30. När jag springer intervaller brukar jag börja på 13,5 km/h och sen öka 0,5 km/h för varje intervall. Så sista intervallen springer jag 18 km/h (ibland 18,5). Detta är ett upplägg som jag kört i flera års tid och som jag ÄLSKAR! Efter att jag sprungit ner i varv och stretchat så fixade jag mig snabbt och tog en frukost på Art Bakery.

Jag älskar verkligen att få träningen avklarad på morgonen då det enligt mig inte finns ett bättre sätt att starta dagen på. Det är även så lyxigt att jag sen kunde äta en god frukost (overnight Oats och frukt) samtidigt som jag gick igenom mailen och briefar inför kommande samarbeten. Nu har jag stenkoll på det som komma skall vilket är skönt för mig som gillar att vara strukturerad och att ligga i fas.

Nu ska jag strax springa iväg på ett lunchmöte med Bayer som jag kommer att samarbeta med nu de kommande månaderna. Jag ska få träffa deras barnmorska som ska besvara mina och era frågor kring preventivmedel vilket känns väldigt kul. Sen måste jag hem och packa inför Costa Rica då jag åker redan på fredag! ÅH vad jag längtar. Ska bli så himla kul!

KRAM

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Härlig bild<3
nouw.com/johnssons
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,

Så fin 😍😍

nouw.com/oliwiamichalak
IP: 82.99.3.229