ÅRETS FÖRSTA JULBAK

Jag har återigen haft en väldigt mysig helg. I fredags mötte jag upp Karin på en lunch och vi pratade ikapp om livet. Som jag skrivit tusen gånger tidigare så är jag väldigt nöjd med livet jag lever just nu men på något vis känns det ändå som att jag står i mitten av ett vägskäl. Det finns så mycket jag vill göra och så många möjligheter och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i? Det kändes därför skönt att få bolla lite tankar med Karin som varit i exakt samma situation för något år sen. Allt bli ju trots allt bra tillslut och egentligen är det bara att följa magkänslan för stunden. Jag ska nog sätta mig i eftermiddag och reda ut lite sånna tankar med mig själv. Vad jag vill göra och åstadkomma 2020.
Vi åt i alla fall på BodyBuddy som jag varmt vill rekommendera till er. Jag har testat både deras sallad och deras bowl och det var lika gott båda gångerna! :-)
Efter lunchen åkte jag raka vägen mot stallet för att hjälpa till några familjevänner på en hopptävling. Jag kom sen hem till färdiglagad tacos och mys framför idol. En typisk fredags-kväll med andra ord.

Jag har varit rätt usel på att ta bilder i vanlig ordning men hela förmiddagen i lördags gick åt att spela in en mukbang till er. Den här gången blev det jag och Emmy som agerade hobbypsykologer och tog oss an utmaningen att lösa era problem. Jag tänkte redigera den idag så vi får se hur det hela blev, haha.
I lördags kväll bjöd jag på oxfilépasta och rödvin. Det var flera av er som efterfrågade ett recept på pastan men tråkigt nog improviserade jag bara ihop något. Jag använde i alla fall hackad gullök, vitlök, köttbuljong, oxfond, oxfilé, matlagningsgrädde, philadelphiaost, riven parmesanost, spenat och så lite salt, peppar och chili.
Vi kollade sen på så mycket bättre och pratade om allt och inget. Mysigt!

Det blev sen en väldigt lugn söndag för min del. Vi åt en sen frukost och tog en promenad till ICA för att inhandla ingredienserna till lussebullar. När vi kom hem sattes julmusiken på och årets första julbak var igång.

Det blev både lussekatter och lussebullar med mandelfyllning (min favorit!). Kanske inte det finaste bullarna utseendemässigt men dom blev väldigt saftiga och goda om jag får säga det själv!
Söndagen avslutades med skratt framför solsidan. Tröttnar aldrig på den serien, haha.

Gillar

Kommentarer