Äntligen blir det av

Hej finisar!
Tack så hemskt mycket för era fina kommentarer, mår redan mycket bättre! Har känts helt värdelöst att ligga i sängen konstant i fyra dagar men nu är jag äntligen på benen igen.
Och jag vet.. inget blogginlägg igår.. Sov till klockan 12, låg kvar till klockan två och sen kändes det som att hela dagen bara var borta haha! Hatar verkligen att vakna sent, känns som att hela dagen bara rinner ut i sanden. Brukar vanligtvis gå upp vid 8 trots att det är helg, bara för att hinna njuta av ledigheten liksom haha... Men en blandning av jetlag och min förkylning gjorde att jag tillät mig själv att sova ut.
Nog om det- tog mig i alla fall upp ur sängen idag och började lite smått på mitt rum. Har pratat alldeles för länge om att göra om mitt rum men finner aldrig tiden till att verkligen göra det. Men idag var det dax! Har länge velat ha dessa tavlor så fick de i julklapp av min farmor och farfar. Pappa var supersnäll som hjälpte mig att sätta upp dom och på bilderna ser ni ju hur bra det blev. Verkligen så nöjd! Tror att jag ska beställa hem två till som jag ska ställa på en hylla jag har i mitt rum.

Det som är kvar nu är att måla om ena väggen (den väggen som jag har kuddarna vid) till en kalkgrå färg, får att få en liten ”rå” känsla på det hela. Ska sen ha två glödlampor som hänger ner från taket, över sängen och tillsist köpa in två fluffiga kuddar till sängen. Tror detta kan bli hur bra som helst! Fick även 2 ”hotellkuddar” i julklapp som ni kanske skymtar på bilderna. Älskar dom!

NU- först käka lite lunch, sen sätta mig och plugga. Känns som att jag ligger efter så sjukt mycket i skolan nu... Ska även börja skriva lite på ett inlägg som förmodligen är mitt personligaste inlägg so far. Men känns väldigt rätt att dela med mig av det till er.
Ha en superfin söndag<3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,

Superfina tavlor och de passar verkligen där!! <3

nouw.com/filippaml
bolander
bolander,

Jag ser fram emot det personliga inlägget! Sådant är alltid kul

nouw.com/bolander