ÄLSKAR MIN VARDAG

Börjar sakta men säkert bli allt tryggare i min vardag nu. Kanske är det för att jag har USA-resan inbokad som i alla fall ger en känsla av att jag är påväg NÅGONSTANS? Jag vet inte? Men gillar känslan.
De senaste dagarna har varit helt fantastiska. Har vaknat tidigt och bara njutit av mina mornar här hemma. Har nästan startat varje dag med att bara sätta på musik som gör mig GLAD och sen bara sjungit och dansat. Låter ju som världens töntigaste grej men jag gillar det!

Jag har dessutom gått och blivit en riktig crossfit tjej. I slutet av sommaren tränade jag nästan enbart styrka och specifika muskelgrupper men nu går jag nästan bara på corssfitpass som är en blandning av styrka och kondition vilket jag älskar!

Hösten har dessutom visat sin allra finaste sida och jag har njutit till fullo. Har sett till att vistas ute åtminstone en timme om dagen och vid två tillfällen den här veckan har jag suttit på klipporna och bara blickat ut över havet. Nostalgisk känsla!
Har faktiskt en horroskopapp som heter "The pattern" som skrev ut redan i början av hösten att det under de kommande månaderna kommer vara viktigt för mig att vistas ute i naturen. Att jag kommer finna lugn och trygghet där. Och lite så känner jag faktiskt!

Imorse vaknade jag upp på Södermalm då jag satt barnvakt åt mina favoritungar<3
Vi lämnade den ena på förskolan och njöt av det fantastiska vädret. Stockholm+sol+frisk luft= det bästa jag vet.

Jag och Celie köttade sedan oss igenom detta pass. Mina ben skakade efteråt och nu känns dom så möra så jag inte vet vart jag ska ta vägen....! Hör gärna av er om ni testar detta pass eller om ni vill ha mer träningstips <3

​Efter träningen satte vi oss på Café pom & flora där jag beställde in en kaffe och en acaibowl. Det satt riktigt fint vill jag lova. 
Vi satt dessutom utomhus vilket gjorde det hela mycket mysigare. Som jag njöt!
Att detta är min vardag gör ju så att jag måste nypa mig i armen, haha! Livet <3

Gillar

Kommentarer

Jozzie
Jozzie,
Mysigt! ✨
nouw.com/jozzie