5 TIPS

Innehåller affiliate-länkar

1. X-lash fransserum.
Oj så mycket beröm jag fått för mina fransar sen jag började med det! Jag har applicerat serumet varje kväll sen i mitten av september och märkte skillnad redan efter fyra veckor. Den första veckan fick jag rätt mycket utslag/allergisk reaktion men jag krigade på ändå och nu reagerar jag inte alls på det! Super värt att testa om ni frågar mig. På LYKO är den just nu på 30% rabatt om ni klickar HÄÄR.

2. Ge dig själv en timme den här veckan där du lägger undan mobilen, tänder ljus, sätter på mysig musik och där du ger dig själv tiden att reflektera över livet. Hur mår du just nu? Är du där du vill vara eller finns det något du vill förändra? Finns det något du länge velat göra men som aldrig blivit av? Vänner som bara snor massa energi? Eller finns det något/någon som gör dig extra glad? Skriv ner dina tankar och lägg upp strategier på hur du ska nå dina mål och eller vad du kan göra för att göra just din vardag till det bättre.

Jag började göra just detta redan i början av hösten vilket har bidragit till att jag lärt mig leva mer i nuet och uppskatta dom små sakerna i livet allt mer. Trots att jag är långt ifrån att uppnå flertalet av mina mål och drömmar så skulle jag aldrig vilja leva ett annat liv eller vardag än det jag lever nu.
Och det är nog ett kvitto på att jag jobbar med precis rätt jobb och omringar mig med precis rätt människor<3

3. Vintern väntar precis runt hörnet och det har blivit dax för oss i Sverige att plocka fram vinterjackorna. Här nedan kommer tips på några av mina favoriter nu till vintersäsongen:

Svart kappa HÄÄR // Beige jacka HÄÄR // Brun Faux Fur HÄÄR

4. ACO Renewing Face Oil
Ni frågar mig väldigt ofta hur jag får till mig "glow" vilket gör en tjej med megatorr hy otroligt glad! Jag har inget annat att tacka än ACOs hudvårdsprodukter och framförallt den här oljan. Jag applicerar den varje morgon och kväll och även innan jag sminkar mig. Ni bara MÅSTE ha den!! Finns att köpa HÄÄÄR

5. Det har redan hunnit bli november och jag har officiellt gått in i mitt jul-mode. Jag ska försöka hålla mig några veckor till innan jag sätter igång med julbak och juldekorationer men jag måste erkänna att jag redan börjat lite smått med julmusik och juldoft. Bland det bästa jag vet är när det doftar jul i hela huset och utöver doftljus är mitt bästa tips att koka vatten, kanelstänger, citron och kryddnejlika. Jag lovar er, den doften är SVÅRSLAGEN!

Inlägget innehåller affiliate-länkar!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Har hört så mycket om den där oljan, kanske borde ge den ett försök
nouw.com/johannagrahn
amandatlindberg
amandatlindberg,
åh tips 2! så viktigt !
nouw.com/amandatlindberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Älska x-lash! Och 5an - känner verkligen att jag måste stanna förbi och köpa något härligt doftljus på vägen hem idag =)
nouw.com/matildaberlin