20 snabba om mig

1. Jag tackar alltid bilen som stannar när jag går över vägen.

2. Jag är väldigt ordningssam av mig och har koll på det mesta. Varje dag gör jag ”To-Do Lists” för att få svart på vitt det jag ska få gjort under dagen.

3. Trots att jag är väldigt ordningssam så lyckas jag aldrig hålla det städat i mitt rum. Städar väldigt ofta men det dröjer inte många timmar innan mattan omvandlats till en ”walk-on-closet” ;-)

4. Jag har väldigt höga krav på mig själv vilket jag haft hela mitt liv. Periodvis blir det bättre men just nu är jag inne i en period där jag har prestationsångest när jag ska prata. Någon som haft/ har samma som vet hur man får bort det? Så jäkla onödigt och jobbigt bara..!!

5. Om jag är ensam hemma sätter jag alltid på Sune när jag ska sova.

6. Det bästa drycken jag vet är vatten, massa is med limeskivor i.

7. Jag har dålig syn men tycker inte jag klär i glasögon så de ligger bara i byrån och skräpar... Får fortsätta att kisa när jag ska skriva av whiteboard tavlan helt enkelt!

8. Jag är 1.62 cm lång (kort)

9. Jag har väldigt lätt för att läsa av andras energier. Om någon i min närhet mår dåligt så får jag ont i magen.

10. Jag är väldigt bra på att göra ett gott intryck första gången jag träffar någon. Jag har fått höra att jag uppfattas som en väldigt framåt och glad tjej.

11. Två saker jag inte skulle kunna leva utan är guacamole och chips.

12. Jag har som en av/på knapp. Antingen ger jag 110% eller så gör jag det inte alls. Skulle aldrig göra något halvhjärtat eller halvdant. Under en 5års period var hästar allt och lite till men sen den dagen jag sålde min häst så har jag inte återvänt till stallet en ända gång. Ridsporten intresserar mig inte så länge jag får göra det till 100%, med min gamla häst Lady.

13. Jag klarar inte av att se blod. Värst är nog blodprov, där jag svimmar.

14. Jag är född i USA där jag även bodde första året i mitt liv. Har utöver detta även bott i Luxemburg under ett år.

15. Jag är väldigt pedagogisk när jag ska lösa konflikter då jag aldrig går till attack utan endast förmedlar det jag känner.

16. Jag är väldigt öppen som person, ibland kanske lite för öppen haha!

17. Hur jag mår psykiskt har helt och göra med hur mycket jag tränar. Om jag inte tränar så svartnar det för mig och jag tappar motivationer till allt.

18. Jag äter just nu varken socker, mejeriprodukter eller gluten.

19. Jag är väldigt frusen av mig. Har alltid kalla fötter och fryser minst 2 gånger om dagen.

20. Så fort jag tagit studenten så ska jag ge mig ut och upptäcka världen. Min dröm är att i framtiden ha ett hus i Marbella men att kunna tjäna pengar på att resa, fota, vlogga och blogga<3


  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Emma
,
varför undviker du socker, gluten och mejeriprodukter? äter du inte frukt då heller för det är fruktsocker i frukt?
filippaml
filippaml,
Hon skrev i ett tidigare inlägg att hon måste göra det p.g.a hennes magproblem! <3
nouw.com/filippaml
Ida Nilsson
,
vad roligt att veta lite om dig och hur gammal är du? det är roligt att se vad du håller på med 👍🏻👍🏻
Karolina
,
Lite nyfiken över hur du gör i skolan och när du ska gå ut och käka med kompisar? Har nämligen också prövat att vara fri från socker, mjölk och gluten men gav upp med tanke på skolmaten samt hur ofta jag går ut och äter med vänner :/
alvaforslund
alvaforslund,
jag har också haft väldigt mycket problem när jag ska prata inför klass mm, men de bästa som hjälpt mig är att jag försökt gått in i en roll som inte är rädd för någonting, och låtsas som jag är bra på de. jag lurar mig själv, och de funkar verkligen! försök tänka att du är typ en kändis som ska prata med sina fans eller något, och att det är vad du gör dagligen! till slut kommer du känna dig självsäker och ha gått på din ”lögn” och så känns det bättre 😉<3 kram
nouw.com/alvaforslund
mayaparnevik
mayaparnevik,
Åh! Så smart!! TACK för tipset fina!! Kraam
nouw.com/mayaparnevik