03.56

God morgon kära vänner.
Klockan är i skrivande stund 03.56 och jag har nu varit vaken i snart två timmar, suck! Gav det en timme innan jag tillslut gav upp och bestämde mig för att ta tag i dagen istället. Så jag har hunnit med att äta frukost, dricka kaffe och svara mailen. Måste ändå säga att jag ändå gillar att vara uppe såhär tidigt. Det känns liksom bra i själen att jag nu sitter uppe och jobbar medan alla andra sover. Knäpp man är.
Igår hade jag en riktig ta-ikapp-dag. Öppnade min mail för första gången på en vecka och hade därav en hel del att ta tag i. Har även lite deadlines den här veckan som behövde förberedas och planering inför videos som ska spelas in. Jag ska snart sätta fingrarna i LA-vloggen och även hinna med att spela in en vlogg nu under dagen. Något speciellt ni skulle vilja se? Ska i alla fall dela med mig av min hudvårdsrutin som ni efterfrågat.
Igår fick det även bli en höstpromenad, något jag längtat så sjukt mycket efter nu när jag varit bortrest. Det är ju något alldeles magiskt med den här kyliga och friska luften. Det blåste rätt rejält vid vattnet men jag njöt till fullo. Uppskattar mina promenader för mig själv så mycket <3

Surfade runt lite på Pinterest det första jag gjorde när jag vaknade och hittade den här<3
Ha en fin onsdag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229