03.07.2019

Och så hann det bli onsdag och jag och Danne började dagen med en redig frukost. Det serverar endast engelsk frukost på hotellet (inte min favorit) så köpte hem lite avokado, mackor och frukt till mig. Men kaffe och juice är ju något jag gillar ;))

Vi begav oss sedan till stranden makronissos beach som var otroligt fin. Där låg vi i fyra timmar innan vi sedan gick och käkade lunch på levels- en resturang intill stranden.

Jag hade sååå svårt att välja mat hahha... Det stod mellan en bulgur sallad eller en sallad baserad på rucola. Tillslut blev det ruccolasalladen som absolut var god men som hade lite för mycket dressing enligt min mening. Det var däremot skönt för mina tarmar att äta något mer lättsmält då jag bara ätit pizza och pasta de senaste 2 veckorna och min mage håller på att balla ur, hahha..

Vi la oss sen i solstolarna igen och jag somnade i 30 minuter till lugn musik i öronen. Är inte det det bästa som finns? Att somna i solstolen efter man ätit? Det går på rutin varje gång jag är utomlands hahah...

Vid fyra tog vi bussen tillbaka och jag duschade av all salt som lagt sig som ett lager på kroppen. Öppnade en iskall cola, åt chips och nötter och spelade passians med mig själv till Dani och Kenzas podd.

Klockan 19 tog jag och Danne bussen in till Ayia Napa och gick där längst gatorna i jakt på en resturang. Vi såg sedan ”Daltons” som en följare till mig rekommenderat så det fick det bli.

Vi beställde in sangria, guacamole och jag tog en tacos med kyckling. Oj så gott det var! Verkligen ett tips om ni befinner er på Cypern.
Mätta och belåtna tog vi sedan bussen hem vid 21, precis i tid till VM- matchen. Om jag ska vara ärlig så såg jag bara 15 minuter av matchen innan ögonen slocknade och jag tackade för mig.

Idag funderar vi på att bege oss in mot Protaras och hänga på Fig Tree Bay. Vi får se helt enkelt!
Kram <3

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men åhh vad härligt! <3
nouw.com/matildardn
mayaparnevik
mayaparnevik,
AnnaaTh
AnnaaTh,
Såå mysigt!!!
nouw.com/annaath
mayaparnevik
mayaparnevik,
Porro
Porro,
Så snygg!! 😍
nouw.com/porro
mayaparnevik
mayaparnevik,